Galleri / Hanekåring 2016

Hanekåring 2016

Der var tilmeldt 26 haner til den årlige dyst om at blive forårets bedste hane. Af de 14 tilmeldte af stor race ud-gjorde de 12 repræsentanter for de lette racer, nemlig 10 Italienere og 2 Australorps. Blandt dværgene sås flere

Bantam, Antwerpner Skæghøns, Italienere, en enkelt Brakel, Fodbefjerede Dværge (Sabelpoot), New Hamp-shire og Tyske dværg Langshan.

Dagens helt store vinder blev Kjeld K. Sørensen, Sol-bjerg, idet han løb med bedste hane i begge kategorier. Den bedste store blev en sølvhalset Italiener med 95 po-int og den bedste dværghane blev en rødbrun New Hampshire, som opnåede 96 point. Herefter fulgte Ben-

ny Kortum med 1 stk. Fodbefjerede Dværge (Sabelpoot) i varieteten guld sort porcelænsfarvet, som ligeledes fik 95 point. 

I vilkårlig rækkefølge haner med 94 point: 

Benny Kortum for blå randtegnet Tysk Dværg-Langshan, Morten Lund for gul Dværg-Italiener, Kjeld

K. Sørensen for hvid New Hampshire (dværg), Henry Christensen for gul sort columbian Bantam og orange-halset Bantam og endelig Laurids Pedersen for blå Italie-ner. Til Lykke med de fine resultater til opdrætterne. Alt i alt en god gennemsnitlig kvalitet af de mødte haner. Der var desværre ikke så mange medlemmer, der havde fundet vej til Egebjerg, men de som kom, havde en god dag i fjerkræklubben. /Bestyrelsen. 
Horsens og Omegns fjerkræklub | Skovgården, Vandværksvej 32, 8700 Horsens  | Tlf.: +45 27900549